Main Menu

Donald Trump: Juan Guaidó är Venezuelas legitime president. Är det nu Maduros regim faller?

Det visar att Maduro är rädd att den hungrande befolkningen ska storma honom.
därför President Nicolás Maduro har låst in sig i presidentpalatset Miraflores i huvudstaden Caracas och uppmanat sina anhängare att skydda honom. Hela natten har hans mest trogna anhängare vakat över honom.

För första gången sedan demonstrationerna mot honom slogs ned med brutal kraft för snart två år sedan. Desperationen i Venezuela är på den nivån att unga män tappat rädslan och är beredda att offra sina liv för att störta den regim som kört landet i botten. därför har befolkningen fått mod till att åter gå ut på gatorna.
I går sköt nationalgardet ihjäl tretton personer. Regimens taktik är som tidigare. Den skjuter godtyckligt en del av demonstranterna för att skrämma andra från att sluta upp

87 procent av det oljerika landets befolkning lever i fattigdom, en tiondel av invånarna har flytt och de som är kvar har i genomsnitt tappat elva kilo i vikt. För många har det gått så långt att de inte har något att förlora.

.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *